Om oss

Farman Homayounpour

Tandläkarhögskolan i Umeå, 1994

Tandläkare Farman med 27 års erfarenhet inom yrket har utbildat sig i tandläkarhögskolan i Umeå , blev färdig examinerat 1994.

Farman har arbetat som tandläkare förutom Sverige även internationellt i England, Dubai samt Norge sammanlagt i 27 år.

Farman brinner för att förvandla patienters leende till något som alla har drömt om, hög kvalitativ fast prisvärd. Vårt team välkomnar alla nya patienter till fantastiska Söder Dental.

Azra Umerovska

Vårdyrkeshögskolan 2020

Azra är legitmerad tandsköterska. Azra har arbetat tillsammans med Dr. Farman sedan 2019

Välkommen till oss på Söder Dental – mitt på Södermalm i Stockholm

På Söder Dental sätter vi fokus på det personliga mötet – vi erbjuder moderna behandlingar som bygger på stor erfarenhet och solid kunskap. Här på vår klinik mitt på Södermalm i Stockholms stad har vi lång erfarenhet av patienter med tandläkarskräck och förstår viktigheten i att du känner dig trygg.

Genom att sätta oss in i din situation och tydligt förklara hela behandlingsprocessen, snarare än att använda långa medicinska termer, kan vi på Söder Dental garantera – att du som patient känner dig trygg, förstår dina behandlingar och blir nöjd med resultatet.

Vår klinik är öppen måndag – fredag, men om du har behov av akut tandvård av en tandläkare i Stockholm ska du alltid i första hand kontakta oss, även om du behöver boka en tid på en lördag eller söndag.

Tandläkaren Farman här på Söder Dental har över 27 års erfarenhet inom yrket. Med internationell erfarenhet som tandläkare i England, Norge och Dubai har han specialiserat sig på estetisk tandvård. Bland annat att ge patienter ett riktigt Hollywood-smile. Nu välkomnar han dig på kliniken på Södermalm i Stockholm.

Tillsammans med dig informerar vi om vilka behandlingar du behöver samt vad dessa kommer att kosta. Efter din undersökning får du helt enkelt ett kostnadsförslag på de behandlingar som är aktuella för dig. Det betyder att du som patient kan följa hela din behandling på ett tryggt och säkert sätt.

Se välkomstvideo
Våra Behandlingar

”Kliniken är öppen måndag – fredag, men om du har behov av akut tandvård av en tandläkare i Stockholm ska du alltid i första hand kontakt oss, även om du behöver boka en tid på en lördag eller söndag.”

Boka tid

Våra behandlingar på Söder Dental

 • Akuttandvård

  Om du upplever akut tandvärk eller har bitit sönder en tand och behöver akut tandvård är du välkommen att kontakta oss på Söder Dental direkt.

Akut tandvård

Kosmetiska och estetiska behandlingar

 • ClearCorrect

  Vi på Söder Dental är stolta över att kunna presentera en ny storslagen form för tandreglering. Behandlingen är snabbare, billigare, bekvämare, syns mindre och dessutom ingår tandblekning. Med ClearCorrect får du en så kallad treatment plan – en behandlingsplan där vi erbjuder dig osynlig tandställning i form av tandskenor som gör att du får ett vackert leende.

  Efter ditt besök här på Söder Dental, där vi tar ett avtryck av dina tänder, får du en genomskinlig bettskena som reglerar dina tänder.

  Tandreglering med tandskenor från ClearCorrect betyder: Snabbare behandling, osynlig tandställning – ingen räls i munnen, bekvämare för dig, billigare, kortare behandlingstid samt att det ingår blekning av dina tänder!

 • Implantat

  Ifall du saknar en eller flera tänder och granntänderna om luckan är friska och intakta, eller då du saknar alla tänderna i käken, kan man istället för konventionell bro och protesterapi utföra implantat med högsta kvalitet men mycket mer prisvård än våra konkurenter.

  1 implantat behandling inklusive operationer samt implantat krona: Hos övriga privata kliniker eller Folktandvården efter ersättningar från Försäkringskassan, pat avgiften blir 13517: kr, hos Söder Dental 7597: Kr, tjäna på 1 implantat ca 5900 Kr

  Vid 2 implantater: Hos privata 22248: kr, hos Söder Dental 10408 kr. Tjäna ca 11800 kr. Du kommer att spara tusentals kronor hos oss fast fortfarande mycket hög kvalitet på alla behandlingar och material samt erfarna behandlare.

Kosmetiska och Estetiska behandlingar
 • Kirurgiska behandlingar

  Vi utför flera typer av kirurgiska ingrepp som kan vara mer eller mindre komplicerade. Det kan exempelvis handla om att operera bort visdomständer som har växt fel eller orsakat tandvärk. Eller se över implantat som vi opererade in vid din senaste behandling.

Kirurgiska behandlingar
 • Implantatoperation

  För dig som saknar en eller flera tänder vid sidan om friska och intakta granntänder eller om du saknar alla dina tänder i käken erbjuder vi implantatoperation. Istället för att behandlingen sker med en konventionell bro och protesterapi använder vi implantat av högsta kvalitet.

  Det är inte bara en bättre åtgärd för dig utan även mer prisvärd behandling. Vår personal har solid kunskap och lång erfarenhet och våra behandlingar och de material vi använder är av högsta kvalitet.

Implantat Operation

Håll dig uppdaterad

Följ vår tandresa på sociala medier

Vill du jobba med oss?

Bli en del av familjen Söder Dental. Ange ditt intresse nedan.

Öppna formulär