Om Söder Dental

farman.jpg

Farman Homayounpour

Klinikchef/VD

Tandläkare Farman med ca 30 års erfarenhet inom yrket har utbildat sig i tandläkarhögskolan i Umeå , blev färdig examinerat 1994.

Farman har arbetat som tandläkare förutom Sverige även internationellt i England, Dubai samt Norge sammanlagt i ca 30 år.

Farman brinner för att förvandla patienters leende till något som alla har drömt om, hög kvalitativ fast prisvärd. Vårt team välkomnar alla nya patienter till fantastiska Söder Dental.

Tandläkare

Mongi El Amouri

Tandläkare

Tandläkaren Mongi har över 45 årserfarenhet inom sitt yrke både i Sverige och utomlands. Han fick sin utbildning från Karolinska Institut i Stockholm och blev färdig 1977.

Har lång erfarenhet inom bettfysiologiska besvär, implantat kirurgi samt tandskötssjukdomar inklusive parodontal kirurgi.

Han har även haft utbildning inom hypnos vilket kan hjälpa patienter med tandläkarfobin eller kräk reaktioner.

Mongi talar Svenska, Franska och Arabiska.

image3 (4)

Negin Nazar

Tandhygienist

Negin blev klar med sin utbildning som tandhygienist år 2020 och erhöll kandidatexamen år 2021. Har jobbat tidigare som tandsköterska och har  över 15 års erfarenhet inom tandvården, vilket har gett en djup förståelse för patienters behov och tandvårdens värld.

En av Negins främsta styrkor som tandhygienist är förmåga att arbeta med människor som lider av tandvårdsrädsla och har särskilda behov. Genom att skapa en omtänksam och empatisk atmosfär hjälps patienter att känna sig trygga och avslappnade. Målet är att göra varje besök hos Negin så smidigt och behagligt som möjligt.

image0 (6)

Heike Muhling

Tandsköterska
Arbetar som tandsköterska på denna fina klinik.
Gjorde min utbildning i Tyskland och blev examinerad 1985 .
Lång erfarenhet i alla områden som innefattar inom mitt yrke.
Jag brinner för att ger hög service till patienter och älskar mitt arbete.
Jag har även studerat psykologi i 3 år där jag kan stötta tandvårdsrädda patienter med min kunskap.
Receptionist/Tandsköterska

Biljana Jovanov

Arbetsledare/Receptionist
Biljana är utbildad tandsköterska sedan 1991.
Biljanas uppgift i receptionen är att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med Söder Dental .
Förutom att vara glädjespridare är Biljana arbetsledare vilket innebär att hon håller koll på kliniken och ser till att vi har en trevlig och välfungerande arbetsmiljö.

”Kliniken är öppen måndag – fredag, men om du har behov av akut tandvård av en tandläkare i Stockholm ska du alltid i första hand kontakt oss, även om du behöver boka en tid på en lördag eller söndag.”

Välkommen till oss på Söder Dental

– mitt på Södermalm i Stockholm

På Söder Dental sätter vi fokus på det personliga mötet – vi erbjuder moderna behandlingar som bygger på stor erfarenhet och solid kunskap. Här på vår klinik mitt på Södermalm i Stockholms stad har vi lång erfarenhet av patienter med tandläkarskräck och förstår viktigheten i att du känner dig trygg.

Genom att sätta oss in i din situation och tydligt förklara hela behandlingsprocessen, snarare än att använda långa medicinska termer, kan vi på Söder Dental garantera – att du som patient känner dig trygg, förstår dina behandlingar och blir nöjd med resultatet.

Vår klinik är öppen måndag – fredag, men om du har behov av akut tandvård av en tandläkare i Stockholm ska du alltid i första hand kontakta oss, även om du behöver boka en tid på en lördag eller söndag.

Tandläkaren Farman här på Söder Dental har över 27 års erfarenhet inom yrket. Med internationell erfarenhet som tandläkare i England, Norge och Dubai har han specialiserat sig på estetisk tandvård. Bland annat att ge patienter ett riktigt Hollywood-smile. Nu välkomnar han dig på kliniken på Södermalm i Stockholm.

Tillsammans med dig informerar vi om vilka behandlingar du behöver samt vad dessa kommer att kosta. Efter din undersökning får du helt enkelt ett kostnadsförslag på de behandlingar som är aktuella för dig. Det betyder att du som patient kan följa hela din behandling på ett tryggt och säkert sätt.

Våra behandlingar

images
Har du akut tandvärk, har du bitit sönder en tand och behöver akut tandvård, då
BFFA714D-555B-46E0-A4A0-3E8387B0640A
Ifall du saknar en eller flera tänder och granntänderna om luckan är friska och intakta,
77BEE2B7-28BF-4A2D-9D91-6130ED98F9B1
Operation av visdomständer: Svåra och retinerade visdomständer kan behöva opereras bort.
7DBBB666-234B-4F21-BDD5-5C94B83AF620 (1)
Har du alltid drömt om förvandla ditt leende till en Hollywoodsmile men inte hade råd

Vill du jobba med oss?

Bli en del av familjen Söder Dental. Ange ditt intresse nedan.

Jobba med oss?

Vi söker alltid kvalificerad personal. Fyll i formuläret och bifoga ditt CV så återkopplar vi snarast.

Kontakta oss